Вечерва, 15 мај, концерт на групата Dog Eat Dog во Младински Културен Центар

Вечерва, 15 мај, концерт на групата Dog Eat Dog во Младински Културен Центар

Вечерва, 15 мај, се одржува концертот на групата Dog Eat Dog во Младински Културен Центар во Скопје. Билетите се пуштени во продажба од 10 март, во продажната мрежа на МКтикетс! Цената на влезниците од 1. април до денот на концертот, ќе изнесува 350 денари, додека пак вечерва, на денот на концертот, на билетарата на Младински Културен Центар влезниците … Continue reading »