Пјетрасанта – малата тосканска Атина

Пјетрасанта – малата тосканска Атина

Сте ја почуствувале ли некогаш потребата немо да шетате низ улиците на некој мал град и да сте со драга личност до вас, но да немате потреба од особена конверзација. Тоа се случува и на оние најзборлестите. Ве понесува сензибилноста, шармот и уникатноста, виорот на ветрот, сончевиот зрак зад секој агол. Вие сте во рајот. … Continue reading »