Dog Eat Dog низ фотографии – Скопје,15ти мај, МКЦ

Dog Eat Dog низ фотографии – Скопје,15ти мај, МКЦ

Dog Eat Dog – музичкиот состав кој не се откажува и продолжува да го прави она што најдобро го умее – настап во живо. За некои луѓе чудно име, за други неочекувана сензација, но за посетителите на нивниот концерт во МКЦ – многу голема приказна. If you come correct and your vibes are true Peace … Continue reading »
Вечерва, 15 мај, концерт на групата Dog Eat Dog во Младински Културен Центар

Вечерва, 15 мај, концерт на групата Dog Eat Dog во Младински Културен Центар

Вечерва, 15 мај, се одржува концертот на групата Dog Eat Dog во Младински Културен Центар во Скопје. Билетите се пуштени во продажба од 10 март, во продажната мрежа на МКтикетс! Цената на влезниците од 1. април до денот на концертот, ќе изнесува 350 денари, додека пак вечерва, на денот на концертот, на билетарата на Младински Културен Центар влезниците … Continue reading »