Филмски Бутик #2: The 90s

Филмски Бутик #2: The 90s

Недела, 17-ти ноември – во инспиративниот кафе-бар Concept 37 на Рузвелтова 37, Skopje Casual и Tiiiit! Inc. ни го претставуваат – Филмски Бутик #2: The 90s – извонредна селекција на филмови од 90-тите. Не би требало да има подобро огранизирана недела, од неделата помината на новногодишниот дочек на 1981, со звукот на независната музичка продавница … Continue reading »