‘Рчите ли?

‘Рчите ли?

Не постои ништо подобро од спиење под пријатна покривка, по долг и напорен ден. Доколку сте навистина заморни, постои можност да заспиете и на фотелјата додека гледате телевизија, или пак на задното седиште од вашиот автомобил, додека патувате дома од фудбалски тренинг. За добар одмор, вообичаено се потребни мир и тишина. Се разбира, постои едно … Continue reading »