Сепултура: 9-ти јуни, МКЦ Скопје – концертна галерија

Сепултура: 9-ти јуни, МКЦ Скопје – концертна галерија

Уште еден одличен пример за тоа како некои музички состави не остаруваат, туку прераснуваат во класика. Треш металските легенди, настапуваа пред полна сала во Младинскиот Културен Центар, пред публика со голема желба да го проследи концертот. И покрај разнишаната историја и нивните промени во составот, Sepultura го има обезбедено своето место како одличен, класичен, метал … Continue reading »