На колку начини можеме да трчаме?

На колку начини можеме да трчаме?

Врзете ги патиките! На денешниот час откриваме посебни видови на трки, кои вежбањата и тренинзите ги прават мошне авантуристички! Сакате ли да трчате? Некои луѓе обожаваат кратки, рекреативни трчања или пак долги трчања во свежите утра. Други пак толку уживаат во трчањето, што тоа станува нивно омилено хоби. Оние кои уживаат во трчање на долги … Continue reading »