ХАХАХА го обедини Скопје

ХАХАХА го обедини Скопје

26-ти декември, 2014 година, МКЦ ХАХАХА – неуморниот, скопски, инди-рок музички состав, на 26-ти декември го одржа последниот концерт. Зад себе ни оставија уникатен звук и музика полна со емоции од сите албуми: „Танго револуционер“ (2011), „Сиромашни и богати“ (2012) и „Сами мажи и жени“ (2014). Не постојат зборови кои се совпаѓаат со ваквите моменти. … Continue reading »