Заврши несекојдневно позитивниот Таксират 17! (фото галерија)

Заврши несекојдневно позитивниот Таксират 17! (фото галерија)

Со одржувањето на главната вечер, на 7-ми декември во Метрополис Арена во Скопје беше официјално затворено 17-тото издание на Таксират Фестивал, кој помина со одлична забава и во неверојатно позитивна атмосфера. Завршната прослава на Таксират 17, ја отвори групата Sabaton, а потоа фестивалот го одбележаа и настапите на Laibach, La Pegatina, 2Cellos, С.А.Ф. & Тони … Continue reading »