Сепултура во Скопје!

Сепултура во Скопје!

Бразилските легенди конечно во Скопје! На 9-ти јуни, во Младинскиот Културен Центар (МКЦ), ќе имаме можност да видиме еден од музичките состави кои во периодот на 90-ти го обликуваа модерниот агресивен, брз и тежок металски звук. Со богата дискографија зад своето име, се уште се водечка сила на свестската метал сцена.  Цената на картите кои … Continue reading »