Акробатски танцувач и распрснат прав, замрзнати во времето…

Акробатски танцувач и распрснат прав, замрзнати во времето…

Одвреме-навреме, се случува да се воодушевиме од некоја рекламна кампања направена како вистинско уметничко дело. Таков е случајот со кампањата за Friesland Campina, сработена од Norvell Jefferson, каде акробатска танчерка и распрснат прав, се замрзнати во времето. Гранулите прав формираат волшебни облици околу телото на танцувачот. Сето ова е речиси совршено доловено од фотографот Jeffrey … Continue reading »