Стотројка го слави својот 23-ти роденден!

Стотројка го слави својот 23-ти роденден!

23 години искра светлина од мрачните лавиринти на МРТВ зрачи во етерот. 23 години во кои култното скопско радио станува носечкиот столб на домашната независна музичка сцена. Стотројка организира роденденска дружба во чест на истата. 1-ви мај 1991 година е денот кога Канал 103  ја започнува својата приказна. 23 години подоцна, 30 април 2014, со почеток од 18.00 часот, … Continue reading »