Leitmotif во живо на Канал 103

Leitmotif во живо на Канал 103

Недела, 2 март. 22 часот ::: Во најновото издание на радио серијалот Ако никој не свири… во глувата соба на Канал 103 концерт ќе одржи младиот скопски состав Leitmotif. Со „километража“ од само неколку месеци зад себе, Leitmotif се наметнаа како миленици на независната сцена, најмногу благодарејќи на силнотo дебитантско издание „Luminescence“, реализирано во соработка со Gorilla 92 Records. … Continue reading »