„Бернајс пропаганда“ – непокорливи музички генијалци

„Бернајс пропаганда“ – непокорливи музички генијалци

Викендов, во Младинскиот културен центар во Скопје, со три последователни коцерти, непокорливите музички генијалци „Бернајс пропаганда“ ја започнаа својата европска турнеја на која го промовираа својот четврт студиски албум насловен „Политика“. Концептуалниот театарски и музички перформанс со мултимедијални проекции, уште повеќе го зацврти ставот и препознатливата нишка на револт и борба на „Бернајс пропаганда“.   Камера: … Continue reading »