„Луѓе како нас“ – ден посветен на планинското трчање

„Луѓе како нас“ – ден посветен на планинското трчање

Со голема поддршка од  „Планинскиот филмски фестивал Ехо“, во соработка со здружението TREX и ПСД Макпетрол, на 4-ти Април се организира настан кој ќе биде целосно посветен на планинското трчање. Настанот ќе се одвива во кино Фросина во Младинскиот Културен Центар, со почеток од 18 часот и ќе биде одлична можност за промоција и подобро … Continue reading »