Темни и осамени патишта низ светот

Темни и осамени патишта низ светот

„Немаше каде да се оди, освен секаде“. Jack Kerouac Кога мотото на еден фотограф е „да се изгубите е половина од забавата“, резултатот може да бидат вакви таинствени и силни фотографии. Фотографскта серија на темни и осамени патишта низ светот е дело на Andy Lee, човекот кој патувајќи ги улови овие убави и на некој … Continue reading »