„Опасности од компензација“ – предавање на Фабио Матиоли

„Опасности од компензација“ – предавање на Фабио Матиоли

Четврток, 22 мај 2014 со почеток во 20 часот, во бифето Галерија 7 во Старата скопска чаршија ќе се одржи предавање на Фабио Матиоли, на тема „Опасности од компензација“. Настанот е во организација на ЦИНИК – Центар за истражување на национализмот и културата . Како е возможно земјата која е рангирана како една од најсиромашните во … Continue reading »