Маврово – фото галерија

Маврово – фото галерија

Маврово…Ова парче земја, на само 107 км одалеченост од Скопје, низ годините станува едно мирно катче каде Скопјани и жителите на околните градови, доаѓаат да одморат глава. Импресиите се подеднакви на кој и да застанал тука – извонредни. Сите велат дека природата е нескротлива, ненаметлива и единствена.   Фотографии: Радмила Бошкова