Навивачки песни

Навивачки песни

Oбединето Кралство Навивачките песни кои громогласно се пеат на спортските настани, можат да бидат историски (од самото формирање на клубот), адаптации на популарни песни или спонтани реакции за настани кои се случуваат на теренот. Преку песните најчесто се бодри домашниот тим, или пак се деконцентрира противничкиот. Понекогаш се случува навивачите да пеат песни за нивните ривали, без оглед дали на конкретниот натпревар играат против нив. … Continue reading »