Поклон! во живо на Канал 103

Поклон! во живо на Канал 103

Недела, 1 декември, 22 часот Уште една концертна премиера во радио серијалот Ако никој не свири.. во живо на Стотројка. Оваа недела во глувата соба на Канал 103 ќе настапи новиот музички проект, насловен Поклон! Поклон! е креативна дружба на неколку музичари и уметници, веќе добро познати на македонската културна сцена: Владимир Лукаш (гитара); Вук … Continue reading »
Електро култура во живо на Канал 103

Електро култура во живо на Канал 103

Недела, 24 ноември, 22 часот   Во најновото продолжение на радио серијалот Ако никој не свири, оваа недела во глувата соба на Канал 103, ќе се случи премиерното концертно претставување на култниот музички проект Електро култура. Електро култура е соло проект зад кој стои Владимир Муратовски Диво – панкер, социјален поет од скопскиот асфалт и неуморен хроничар на македонската … Continue reading »
Mузички проект: Пробот

Mузички проект: Пробот

Музички албум | хеви метал проект Жанр: хеви метал| треш метал Probot е хеви метал проект на Dave Grohl, поранешниот тапанар на Nirvana и сегашниот гитарист и вокал на Foo Fighters. По неколку годишната популарност на алтернативната рок сцена, Dave Grohl, поранешниот тапанар на Nirvana и сегашниот гитарист и вокал на Foo Fighters, добил желба … Continue reading »