Маврово – фото галерија

Маврово – фото галерија

Маврово…Ова парче земја, на само 107 км одалеченост од Скопје, низ годините станува едно мирно катче каде Скопјани и жителите на околните градови, доаѓаат да одморат глава. Импресиите се подеднакви на кој и да застанал тука – извонредни. Сите велат дека природата е нескротлива, ненаметлива и единствена.   Фотографии: Радмила Бошкова    
Маврово – задоволна умствената естетика

Маврово – задоволна умствената естетика

одека големите градови неуморно се тркаат кој да биде поубав за новогодишните и божиќните празници, Маврово мирно сонува за големиот снег. Ова парче земја, на само 107 км одалеченост од Скопје, низ годините станува едно мирно катче каде Скопјани и жителите на околните градови, доаѓаат да одморат глава. Импресиите се подеднакви на кој и да … Continue reading »