2CELLOS во Скопје: (фото галерија)

2CELLOS во Скопје: (фото галерија)

Вчерашниот настап на 2CELLOS, како дел од офф-програмата на 17-тото издание на Таксират, беше и првото гостување во Скопје на Хрватите кои го освоија светот. Настап: романтичен и возбудлив, со шармантна хемија и посебен хумор. Се додека не започна да се случува, можеби никој не помисли дека Лука Шулиќ и Стјепан Хаузер се рок ѕвезди. … Continue reading »