Лузер Фест 2015 – галерија на фотографии

Лузер Фест 2015 – галерија на фотографии

Едно од најголемите задоволства на Таксират Фестивал годинава дефинитивно дојде со огромниот број на пријавени бендови за годинашното издание на „Лузер Фест“! Десетте финалисти на „Лузер Фест“: АСТЕРОИД, BROOKA BAND, ВИЗИЈА, GARGOYLES, EX YOU, KEPURDHAT, METANOIA, PLUTO’S DOUBTS, ПРЕСЕН ЗРАК, ПУЛС ЕКИПА. Победници на Лузер Фест 2015, се PLUTO’S DOUBTS! За победата велат: „Stay tuned … Continue reading »