Кронум: Неверојатната спортска комбинација

Кронум: Неверојатната спортска комбинација

Можеби не се пронаоѓате во фудбалот. Кошарка? Многу здодевно ли? Ватерполо? Рагби? Многу конвенционално за вашите потреби? Добро, ќе може ли да се најде некој кој ќе ги искомбинира сите овие дисциплини во еден супер-луд спорт, со голем, кружен терен со трева, со откачени-специјално дизајнирани мрежи? Што? Кронум? Добредојдовте во Кронум – игра, созадена пред … Continue reading »