36 часа во Монпелје

36 часа во Монпелје

Франција е чудесната земјата која многу ветува. Пространа, природна и стилска, ни дава внатрешен порив да ги спакуваме најнеопходните работи, да се качиме во првиот воз и да талкаме по селаца и градови што уште од првиот впечаток создаваат чувство на спокој кој, како да го нема на многу места низ Земјината топка. Монпелjе е … Continue reading »