Валенсија, градот на уживањето

Валенсија, градот на уживањето

Валенсија се наоѓа во источниот дел на медитеранскиот брег на Шпанија – трет град по големина, кој со своето централно јадро и интимна атмосфера е добредојден за сите туристи. За љубителите на Шпанија и нејзината култура, можеби неприфатлива вест е дека Валенсија ги нема оние уникатни атракции кои можат да се видат како во случајот со Барселона, … Continue reading »