Culture Development во живо на Стотројка

Culture Development во живо на Стотројка

Недела, 27 октомври, 22 часот. Во најновото продолжение на радио серијалот Ако никој не свири.. во живо на Стотројка, оваа недела во глувата соба на Канал 103 ќе свири младиот скопски бенд Culture Development. Culture Development постојат од декември 2011-та година. Членови на бендот се Алек Костенаров (вокал; бас гитара), Александар Макаловски (гитара; вокал) и … Continue reading »