Електро култура во живо на Канал 103

Електро култура во живо на Канал 103

Недела, 24 ноември, 22 часот   Во најновото продолжение на радио серијалот Ако никој не свири, оваа недела во глувата соба на Канал 103, ќе се случи премиерното концертно претставување на култниот музички проект Електро култура. Електро култура е соло проект зад кој стои Владимир Муратовски Диво – панкер, социјален поет од скопскиот асфалт и неуморен хроничар на македонската … Continue reading »