Неверојатна, прецизна, Лего преработка на легендарната бркотница на Браќата Блуз

Неверојатна, прецизна, Лего преработка на легендарната бркотница на Браќата Блуз

Кога станува збор за old-school филмски сцени со бркотници со автомобили, само неколку ги исполнуваат условите на деструктивност на класичен трговски центар како Браќата Блуз. Исто така, само неколку класични играчки би можеле да го поминат тестот на издржливост како играчките Лего. Тоа е една од причините поради која оваа дело на автралијанскиот аниматор Данкан … Continue reading »