Шарените покриви на Рејкјавик

Шарените покриви на Рејкјавик

Рејкјавик е многу повеќе од само една обична дестинација. Тоа е место за возбудливи можности, особено доколку сте љубител на различни спортови. Опкружен e со неверојатни пејзажи и природа која го одзема здивот. Најдоброто време за посета е периодот од јуни до август, а искуството на другите кажува дека не само што ќе уживате во несекојдневната природа … Continue reading »