Најлудата лулашка во светот

Најлудата лулашка во светот

Во потрага по адреналин, љубителите на екстремните спортови постојано смислуваат нешто ново. Оваа луда лулашка е нешто што  го крева адреналинот и ги одушевува сите авантуристи. Поставена е на 2600 метри надморска висина. Се наоѓа во Еквадор и иако падот од неа би значел дефинитивна смрт, лулањето со совршен поглед на планини, над провалија, ги … Continue reading »